Uw houten vloeren kunnnen wij op twee manieren behandelen: Houten vloer schuren en onderhouden Wij kunnen de houten vluren schuren en onderhouden. Allereerst zullen wij de vloer grondig schoonmaken. Daarna zullen wij de vloer schuren en vervolgens olien of lakken. Hierdoor zal de schade van de houten vloer worden weggewerkt zoals splinters en scheuren. We behandelen zowel glanzende als matte houten vloeren, zoals parket en massieve vloerdelen. Houten vloer onderhouden en schoonmaken Indien schuren niet nodig is kunnen we de vloer reinigen met een schrobmachine. Daarna kunnen we de vloer lakken of olien naar wens. Een kleurwas is ook mogelijk. Hierdoor heeft de vloer weer een frisse en nieuwe uitstraling.

Uw houten vloeren kunnnen wij op twee manieren behandelen:

Houten vloer schuren en onderhouden

Wij kunnen de houten vluren schuren en onderhouden. Allereerst zullen wij de vloer grondig schoonmaken. Daarna zullen wij de vloer schuren en vervolgens olien of lakken. Hierdoor zal de schade van de houten vloer worden weggewerkt zoals splinters en scheuren. We behandelen zowel glanzende als matte houten vloeren, zoals parket en massieve vloerdelen.

Houten vloer onderhouden en schoonmaken

Indien schuren niet nodig is kunnen we de vloer reinigen met een schrobmachine. Daarna kunnen we de vloer lakken of olien naar wens. Een kleurwas is ook mogelijk. Hierdoor heeft de vloer weer een frisse en nieuwe uitstraling.