Optimaal Vloeronderhoud is met meer dan 25 jaar ervaring een gespecialiseerd vloeronderhoudsbedrijf in alle soorten vloeren en vloerbedekking. Wij zorgen voor het reinigen en onderhoud van tapijt, linoleum-marmoleum, natuursteen, granietsteen, houten vloer, parketvloer etc. Hiernaast zijn wij ook actief in reguliere schoonmaakdiensten.

Optimaal Vloeronderhoud is meer dan alleen een professioneel vloeronderhoudsbedrijf regio Amsterdam! Wij garanderen niet alleen een kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening. Maar wij stemmen onze professionele dienstverlening compleet op uw wensen af.

Optimaal Vloeronderhoud is daarom zeer flexibel en biedt een breed pakket aan vloeronderhoud- en schoonmaakdiensten aan. Wij kunnen onder andere werkzaamheden uitvoeren voor kantoren, huisartsen, scholen, kinderdagverblijven, openbare ruimtes, makelaars, tandartspraktijken, ziekenhuizen, uitzendbureaus, theaters, appartementen, woonhuizen, cafés etc.

Optimaal Vloeronderhoud streeft naar een vriendelijke en open communicatie met u als klant, zodat Optimaal Vloeronderhoud en u graag kunnen werken aan een duurzame relatie. Want een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren.

Wij zijn werkzaam en bereikbaar in heel Nederland van maandag t/m zondag (ook in de avonden).